Cem Küçük'ten canlı yayına damgasını vuran Erdoğan - İmamoğlu açıklaması
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlAK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, katıldığı canlı yayınında, İBB Başkanı İmamoğlu'nun açılan davalarla ilgili korkmasına gerek olmadığını belirterek "AK Parti İmamoğlu'nu sandıkta yenmelidir" dedi.
AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen gazeteci yazar Cem Küçük TGRT Haber'de Medya Kritik adındaki programda hakkında peş peşe başlatılan soruşturmalar ve üst üste açılan davalarla yıllarca hapis cezası ve siyasi yasak istemiyle yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Cem Küçük, İmamoğlu'na siyasi yasak gelmesini beklemediğini ve AK Parti’nin onu sandıkta yenmesi gerektiğini belirterek "Sayın Erdoğan’a 98 yılında 'muhtar bile olamaz' demişlerdi, 16 seçim kazandı, Cumhurbaşkanı oldu. Bu davalardan Ekrem İmamoğlu’nun korkmasına gerek yok. İmamoğlu’na siyasi yasak gelmesini beklemiyorum, gelirse de yanlış olur" ifadelerini kullandı.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol