Cem Küçük'ten canlı yayında inciler! Kendisine güldürdü

Güncelleme:

Gazeteci Cem Küçük, Mahfi Eğilmez'i TCMB Başkanı olarak ekonomiyi batıranlardan biri olmakla suçladı. Oysa Eğilmez hiç bir zaman TCMB Başkanı olmadı.

AK Parti iktidarına olan yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, Habertürk ekranlarında katıldığı "Enine Boyuna" televizyon programında ünlü ekonomisti Mahfi Eğilmez'i TCMB Başkanı olarak ekonomiyi batıranlardan biri olmakla suçladı.

Ancak ekonomist Mahfi Eğilmez bugüne kadar hiç TCMB Başkanı olarak görev almadı.

"HAYATIMDA MERKEZ BANKASI'NDA GÖREV YAPMADIM"

Küçük’ün sözleri üzerine Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Eğilmez, "Habertürk'te bir programda adım 2001 krizinde ülkeyi batıran Merkez Bankası Başkanı diye geçmiş. Hayatımda Merkez Bankası'nda hiç görev yapmadığım gibi kamu görevinden 1997 yılı Aralık başında istifaen ayrıldım. Kamuoyuna duyururum" dedi.

Cem Küçük'ten canlı yayında inciler! Kendisine güldürdü - Resim : 1

CANLI YAYINDA TARTIŞILAR

HaberTürk’te yayınlanan Enine Boyuna programına konuk olan Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen ile Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük arasında yaşanan tartışma dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İnşallah enflasyonu da en kısa sürede kontrol altına alarak, raflardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının da önüne geçeceğiz” açıklaması üzerine değerlendirmelerin yapıldığı programda, Hukukçu Ersan Şen ile Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük arasında geçen diyalog ilgi çekti.

Öte yandan Cem Küçük, “AK Parti bana göre CHP’ye göre daha özeleştiri yapan bir parti. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Hayat pahalılığı var, yüksek enflasyon önceliğimiz’ dedi. Ben bazı AKP’li vekillerin attığı tweetleri görüyorum. Hayat pahalılığından onlar da şikayet ediyor” şeklinde konuştu.

Programın ilerleyen dakikalarında tartışma alevlendi, Ersan Şen “Çıkarım bak yayından” dedi, Hakan Bayrakçı ise “Ersan boşver ya” diyerek Şen’i sakinleştirdi.