Cenazeye ''hakkımı helal etmiyorum'' çelengi

Cenazeye ''hakkımı helal etmiyorum'' çelengi
Güncelleme:

Yozgat’a atanan Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı için düzenlenen veda yemeğine eski çalışanı üzerinde "sana hakkımı helal etmiyorum" yazan çelenk yolladı.

Yozgat'a atanan Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı için düzenlenen veda yemeğine protokol tam kadro katıldı. Hacı Ali Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğinde Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti'li vekiller Hüseyin Filiz, Muhammet Akbaşoğlu, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile birim müdürleri yer aldı. Yemeğe üzerinde “Sana hakkımı helal etmiyorum” yazılı bir çelenk gönderildi.

Sözcü gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre yemek salonuna getirilen çelenk, şok etkisi yarattı. Çelengin üzerinde, Milli Eğitim Müdürlüğü memuru Fatih Yılmaz'ın imzası da yer aldı. Çelenk önce salona alındı ve duvar dibine yerleştirildi. Ancak üzerindeki yazı fark edilince, garsonlar tarafından gözlerden uzaklaştırıldı. Müdür Yazıcı, memurun çelengi için şikayetçi olmadı ve Fatih Yılmaz'la ilgili disiplin soruşturması açılmadı.

AK PARTİLİ VEKİLLER PLAKET VERDİ

Yemekte vedadan ziyade en çok Milli Eğitim personeli Fatih Yılmaz'ın gönderdiği “sıra dışı” çelenk konuşuldu. Yemeğin sonunda AK Parti'li vekiller Yusuf Yazıcı'ya plaket ve hediyeler verdi.

 

Sözcü