Ceren Özdemir'in o sözleri mezar taşına yazıldı

Ceren Özdemir'in o sözleri mezar taşına yazıldı
Güncelleme:

Ordu'da, evinin önünde bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir için granitten mezar yaptırıldı. Mezar taşında, Ceren'in fotoğrafı ile sosyal medyada paylaştığı kısa yazı yer aldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 Aralık 2019'da, cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından takip edilip, evinin bulunduğu binanın girişinde bıçaklanarak, öldürülen Ceren Özdemir'in ailesi, kızları için granitten mezar yaptırdı. Ceren'in Ulubey ilçesine bağlı Kumanlar Mahallesi'nde bulunan kabristandaki mezarı, granit mermerle çevrildi. Mezar taşının ön yüzüne, 'Yılmaz- Güfer kızı Ceren Özdemir' yazılıp, fotoğrafı konuldu. Taşın arka yüzünde ise Ceren'in sosyal medya hesabından paylaştığı, 'Sınırlarımın ötesine geçmeyi öğreniyorum ve artık isteklerimi bastıranların yanında duramam. Bazen büyümek için insanları geride bırakmak zorunda olduğumu öğrendim ve bu öz sevginin ötesinde nihayet kim olduğumun meselesi' yazısı yer aldı. 

Ceren Özdemir'in o sözleri mezar taşına yazıldı - Resim : 1

Ceren'in babası Yılmaz Özdemir ise sosyal medya hesabından 'Prensesimin istirahatgahını geçireceği mekanı Allah'ın izniyle hazır' notuyla kızının mezarından fotoğraflar paylaştı.

Ceren Özdemir'in o sözleri mezar taşına yazıldı - Resim : 2

DHA