Çeşme’nin en gözde tatil beldesi olmasının nedenleri

Çeşme’nin en gözde tatil beldesi olmasının nedenleri
Güncelleme:

Ülkemizde tatil dendiğinde ilk akla gelen yerlerden biri çeşme oluyor. Türkiye’de çok sayıda farklı tatil beldesi bulunuyor olmasına karşın Çeşme’nin yeri apayrı!

Peki, çeşme neden bu kadar gözde, hiç düşündünüz mü? Nedenleri sizler için hemen sıralayalım.

o   Muhteşem Kumsal ve Koylar

Çeşme’yi bu denli popüler kılan en önemli unsur kuşkusuz plajları ve koylarıdır. Çok sayıda kumsala ve koya sahip olan bu tatil beldesinde hem sakin hem de kalabalık bir ortamda tatil yapma şansı bulunuyor. Pırlanta, Altınkum, Ilıca, Aya Yorgi, Çark, Kocakarı, Tekke plajları en çok tercih edilenler oluyor. Çeşme'ye gittiğinizde tatilinizin her bir gününü farklı bir plajda güneşlenerek geçirebilirsiniz. Böyle bir zenginliği başka bir yerde bulmak elbette çok zor!

o   Rüzgar Sörfü ve Su Sporları

Bilmeyenler için aktaralım, çeşme yaz mevsiminde de  rüzgar alan tatil beldelerinden biridir. Bu nedenle rüzgar sörfü yapmak isteyenler hiç tereddüt etmeden rotasını bu tatil beldesine çevirebilir. Tatilini dinlenerek değil keyifli aktivitelerle değerlendirmek isteyenler için çeşmenin harika bir seçenek olduğunun altını çizelim. Çünkü su sporları bakımından da tatilcileri çok sayıda farklı seçenek karşılıyor.

o   Festivaller

Başta Alaçatı ot festivali olmak üzere tüm dünyada ilgi gören festivallerin düzenleniyor olması daha Çeşme’yi popüler kılan unsurlar arasında yer alıyor. Eğlencenin hiç bitmediği ve sıra dışı festivallerinde düzenlendiği bu beldede vaktinizin her dakikasını keyifli ve verimli bir şekilde geçirebiliyorsunuz. Özellikle rutin ve aşırı sakin bir ortamda tatil yapmaktan uzak duranlar için çeşme yine imdada yetişen bir tatil beldesi olabiliyor.

o   Geniş Konaklama Seçenekleri

Bir diğer unsur da çeşme otelleri oluyor. Bu tatil beldesinde butik otellerden 5 yıldızlı otellere kadar çok farklı konaklama seçeneği bulunuyor. Haliyle tatilcilerin kendi beklentilerine uygun bir otel bulması da son derece kolay oluyor. Tatilsepeti.com internet sitesine tıklamanız durumunda erken rezervasyon indirimlerinden de faydalanabilirsiniz. Böylelikle çok daha düşük ücretler eşliğinde konaklama şansını siz de değerlendirmiş olacaksınız. Üstelik bu internet sitesi üzerinden rezervasyon işlemleri de kolaylıkla yapılabiliyor.

Etiketler advertorial