Çetin Nazik: ''İstihdamı arttıracağız, göçü durduracağız''

Çetin Nazik: ''İstihdamı arttıracağız, göçü durduracağız''
Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan adayı Çetin Nazik önceliğinin işsizliği azaltmak ve göçü önlemek olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı'nın MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, vatandaşların yaşam tarzlarına, değerlerine ve kimliklerine saygılı bir belediyeciliği hayata geçireceklerini, belediye başkanlığı süresince hiç kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın MHP Adayı Çetin Nazik önceliğinin işsizliği azaltmak ve göçü önlemek olduğunu belirterek, “Yoksulluğun, açlığın, işsizliğin son bulduğu bir şehir planlıyoruz, hedefliyoruz. Hiçbir çocuğun yatağına aç girmediği, sahipsiz bir tek vatandaşımızın kalmadığı bir şehir hayal ediyoruz” dedi.

Yeni yatırımların yapılması, üretim ve istihdamın arttırılması için tüm bakanlık ve kamu kurumlarıyla işbirliği yapacaklarının altını çizen Nazik, “Cumhur İttifakı olarak, tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam oluşturan bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Bunun için tarımsal kalkınmaya destek vereceğiz. Tarımsal destek merkezleri kuracağız. Damızlık düve dağıtımı konusunda kurumlarımızla dayanışma içinde olacağız. Çiftçilerimizin kaliteli tohum ve fidana ulaşması için yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu.

Turizm konusunda Kars’ın büyük zenginliklere sahip olduğunu dikkat çeken Nazik, “Kars’ı hem Türkiye’nin hem dünyanın turizm markası yapacağız. Hayata geçireceğimiz turizm projeleriyle istihdam imkanları artacak. On binlerce insana yeni iş imkanı doğacak. Belediyede de turizm birimi oluşturacağız, orada da yeni personeller istihdam edeceğiz.

Kadın emeğine de destek vereceklerini değinen Nazik, yöresel ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması için girişimlerde bulunacaklarını, yeni pazarlar bulacaklarını ifade eti.

Sosyal belediyecilik gereği alt gelir gruplarını destekleyeceklerini söyleyen Nazik, “Biz, emeklisi, işçisi, memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi ve öğrencisiyle tüm vatandaşlarımızın hep birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı bir belediyecilik yapacağız” sözü verdi.

Seçiniz...

Etiketler KARS çetin nazik