Cezaevinde bir koğuşu ateşe vernişlerdi... Başsavcılıktan açıklama geldi

Cezaevinde bir koğuşu ateşe vernişlerdi... Başsavcılıktan açıklama geldi
Güncelleme:

Batman M Tipi Cezaevi'nde Adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuş tutuklular tarafından ateşe verildi. Olay yerine çok sayıda TOMA, zırhlı araç ve ambulans sevkedilmişti. Cezaevindeki olayla ilgili Başsavcılık'tan açıklama geldi.

Batman M Tipi Cezaevi'nde Adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuş tutuklar tarafından ateşe verildi. Zırhlı araçlar ve TOMA'lar ve çok sayıda ambulansın sevk edilmişti. Batman Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "M Tipi Cezaevinde yaşanan olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır." ifadelerine yer verildi.
 
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda akşam saatlerinde bazı adli suçluların karıştığı münferit bir olayın meydana geldiği bildirildi.

"Olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır." ifadesine yer verilen açıklamada, ceza infaz kurumunun normal işleyişine döndüğü belirtildi.

Öte yandan durumu öğrenen bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının olayla ilgili bilgi almak için M Tipi Ceza İnfaz Kurumu önüne geldiği görüldü.

AA