CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken hazırlık

CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken hazırlık
Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin açıklanması bekleniyor. CHP Genel Merkezi'nde adaylık açıklaması için hazırlık yapılırken, Kılıçdaroğlu ve partililerin genel merkezde bir araya gelmesi planlanıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’ndan ayrılmasının ardından CHP, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderleri, bugün bir kez daha bir araya gelerek cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritasını açıklayacak.

Saat 14.00'de başlayacak olan toplantı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklanacak cumhurbaşkanı adayını, ittifakın “en yaşlı lideri” olduğu gerekçesiyle Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu tarafından ilan edilmesi bekleniyor. Öte yandan diğer liderlerin büyük oranda cumhurbaşkanı yardımcıları olmalarının da aynı açıklama ile duyurulacağı ifade ediliyor.

Liderlerin, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini açıklaması bekleniyor.

CHP Genel Merkezi'nde de adaylık açıklamasına hazırlık yapılıyor.

Saadet partisi ev sahipliğindeki açıklamadan sonra Kılıçdaroğlu ve partililerin genel merkezde bir araya gelmesi planlanıyor.