CHP'den Silivri cezaevine çıkarma!

CHP'den Silivri cezaevine çıkarma!
Güncelleme:

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, 18 Şubat günü Silivri’de görülecek olan duruşmaya CHP’nin katılacağını belirterek “Hepimiz Gezi’deydik derken gurur duyuyoruz, Salı günü de hepimiz orada olacağız” dedi.

Gökçe Gökçen, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Gezi Parkı davasında aslında ağaçlar için, özgürlüğü için sokaklara çıkıp protesto hakkını kullanan tüm vatandaşlarımız yargılanıyor. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet talep edilenlerin suç işlediğine dair tek bir delil yok. Savcı, kendi siyasi görüşlerini ve kanaatlerini yazmış.”

Genel Başkan Yardımcısı Gökçen, “Gezi davası tam bir fiyasko. Şiddetsiz eylem üzerine tartışmak, toplantı düzenlemek, legal dernek yöneticilerinin birbirini telefonla araması ve ortak siyasi tavır için çalışmak diye suç mu olur?” dedi.

Gökçen, 18 Şubat günü Silivri’de görülecek olan duruşmaya CHP’nin kalabalık bir şekilde katılacağını belirterek “Hepimiz Gezi’deydik derken gurur duyuyoruz, Salı günü de hepimiz orada olacağız.” ifadelerini kullandı.