CHP’liler Atatürk Havalimanı’nda

CHP’liler Atatürk Havalimanı’nda
Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanlığı yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı’nda. Açıklama öncesi havalimanında yoğun güvenlik önlemi var.

Atatürk Havalimanı’nda piste iş makinelerinin girmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’na gideceklerini duyurmuştu.

CHP’liler çağrının ardından Atatürk Havalimanı’na gitti. Açıklama öncesi havalimanında polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı gözlendi.

KILIÇDAROĞLU ‘BUNUN ADI VATANA İHANETTİR’ DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu işte yer almış herkese son bir lafım olsun: Bu iş “Talimat aldım, mecburdum. diyeceğiniz bir iş değildir, bunun adı vatana ihanettir. Siz de sorumlu olacaksınız. Bu işte bir damla mürekkebi olan herkes vatan hainidir. O makinelerin müteahhiti; sana ise özel ilgi göstereceğiz! Bu milletin maddi manevi ne kadar değeri varsa sattılar. Şimdi de en değerli varlıklarımızdan birini dozerlerle yok ediyorlar. Peki bu işe neden alelacele giriştiler?” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı Arapça paylaşımda “İnsanların parasını çalarak yapılan hiçbir şey sizin tarafınıza satılamaz. Devlet fonlarına karşı işlenen bir suç varsa faillerin hiçbirine, siz olsanız dahi göz yummayacağız. Gelmeyi düşünürseniz bunu iyi bilin.” ifadelerini kullandı.