CHP'nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat'tan eğitime destek sözü

CHP'nin Beşiktaş adayı Rıza Akpolat'tan eğitime destek sözü
Güncelleme:

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat seçim çalışmalarına Beşiktaş halkı ile yoğun bir tempoyla bir araya gelerek devam ediyor.

Rıza Akpolat bugünde Beşiktaş’ta programlarına devam etti, Sabah Yön Radyoda yayına katılan ve dinleyiclerden gelen sorulara da cevap veren Akpolat daha sonra Eşi Derya Akpolat ile birlikte, Beşiktaş esnafını ziyaret etti, esnafı dinledi CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat Sinanpaşa Pasaj esnafını da  ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Akpolat  Sinanpaşa Pasajında esnafları tek tek gezip sorunları yerinde dinledi not aldı .Pasajda alış veriş yapan vatandaşların sevgisi ile karşılaşan Akpolat ‘’ Beşiktaş’ın Sorunların yerinde tespit etmek için seçimden sonrada esnafımızı ziyaret edip daha güzel Beşiktaş için yerinde tespit ve kent konseyleri ve her mahallede Halk meclisleri ile Beşiktaş’ı yöneteceğiz’ ’dedi.

Ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine giden Akpolat, eğitimin ne denli önemli olduğunu ve eğitim konusunda oldukça önemli projeleri hayata geçirmek için heyecanlandıklarını belirtti. Akpolat daha sonra Beşiktaş Belediye Başkanlığı tarafından açılan Gençlik Merkezi açılış törenine katıldı.