Çiftlikköy’ün Genç Sultanları Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Çiftlikköy’ün Genç Sultanları Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, Tekirdağ yapılacak olan eleme maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, Tekirdağ yapılacak olan eleme maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

2015-2016 sezonunda Yalova şampiyonu olan Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, 5-8 Mayıs tarihlerinde Tekirdağ'da oynanacak olan grup eleme karşılaşmaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası Final Grubu'na kalmak için mücadele edecek olan Çiftlikköy'ün genç sultanları, Tekirdağ'da 6'lı gruptan ilk sırada çıkmak için çaba sarf edecek.

Çiftlikköy Belediyespor olarak voleybol branşında büyüklerde 3.Lig'e çıkmayı başardıklarını hatırlatan Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, genç bayan voleybol takımının da büyük oranda aynı oyunculardan oluştuğunu vurgulayarak, "Tekirdağ'daki grup maçlarında ilk sırayı alarak final grubuna katılma vizesi almak istiyoruz. Finallere kalmak kolay değil ancak yine üst düzey bir mücadele göstererek zoru başarmak istiyoruz" diye konuştu. Takımın Antrenörü Mihrican Deviren de, zorlu maçlar için hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirerek, "Denk güçteki rakipler arasında iyi mücadele edersek şansımız yüksek" dedi.

Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, Tekirdağ'daki grup müsabakalarında Tekirdağ Saray Belediyespor, İstanbul Bahçelievler, Edirne Çarşıspor, Çanakkale Belediyespor ve Kırklareli temsilcisi ile grupta ilk sırayı almak için tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. 6 takımlı grupta oynanacak karşılaşmalar sonrasında ilk sırayı elde edecek olan ekip, Mayıs ayı sonunda İzmir'de yapılacak olan Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası Final Grubu'na katılma hakkı elde edecek.