Cizrede Cinayet

Cizrede Cinayet

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde sırtından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir kişi cami tuvaletinde sırtından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Cizre'de altı çocuk babası olan Mirza Güngör (31), cami tuvaletinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sırtından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü. Edinilen bilgiye göre olay, Dağkapı Mahallesi Beyirağa Sokak'ta bulunan Şeyh Said Merhum Camii'nde meydana geldi. İhtiyacını gidermek için cami tuvaletine giren vatandaşlar tuvaletin içinde kanlar içinde yerde yatan kişiyi görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polisler tuvaletin içinde kanlar içinde bulunan kişiyi görünce sağlık

ekiplerini çağırdı. 112 Acil Servis'ten gelen sağlık ekipleri sırtından bıçak darbeleri alan ve boğazı kesilen Güngör'ün öldüğünü tespit etti. Güngör'ün cenazesi otopsi için ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç adamın cenazesi camiden çıkarıldıktan sonra olay yeri inceleme polisleri olay yeri ve cami çevresinde inceleme yaptılar.

Şeyh Said Merhum Camisi'nde bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen Mirza Güngör'ün cenazesi kesin ölüm nedenin anlaşılması için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Güngör'ün geçimini kamyon şoförlüğü yaparak sağladığı belirtildi.