Çocuklar, yeşilin her tonunda sağlık için buluştu

Çocuklar, yeşilin her tonunda sağlık için buluştu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, 3-12 yaş grubundaki çocuklara sağlıklı yaşam ile ilgili bilgi verici oyunlar ve eğlenceli etkinlikler sundu.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında 2 Mart Cumartesi günü, İstanbul’da çocuk etkinlikleri düzenledi. “Çocuklarla Yeşilin Her Tonu” sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Güngören Kale Outlet Center, 4.Levent Sapphire Çarşı ve Göztepe Optimum Outlet’de gerçekleştirildi. Etkinliklerde 3-12 yaş grubundaki çocuklara sağlıklı yaşam ile ilgili bilgi verici oyunlar oynatıldı, eğlenceli etkinlikler sunuldu.

Türkiye’nin en eski ve köklü kurumlarından Türkiye Yeşilay Cemiyeti, yeni döneminde bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşam için çalışmalarını sürdürüyor.  Ülkemizde 1-7 Mart haftasında kutlanan Yeşilay Haftası’nda bir dizi etkinlikle sağlıklı yaşama dikkat çekilerek bağımlılıklar konusunda kamuoyu bilgilendiriyor.

Yeşilay Haftası etkinlikleri 2 Mart’ta “Çocuklarla Yeşilin Her Tonu” başlıklı çocuk etkinlikleri ile başladı. İstanbul’un farklı bölgelerindeki üç alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay, çocuklara bağımlılıklar konusunda bilgi verirken, onları sağlıklı yaşama dikkat çekecek oyunlarla coşturdu.

Güngören Kale Outlet Center, 4’üncü Levent Sapphire Çarşı ve Göztepe Optimum Outlet’de gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar kum boyama atölyesi, yüz boyama, şekilli balonlar, patlamış mısır standı ve çizgi film kahramanları ile keyif dolu bir gün geçirdi. Yeşilay standında sağlık ile ilgili eğitici sorular soruldu ve çocuklara Yeşilay balonları hediye edildi.