Çorum Şehidini Uğurluyor

Çorum Şehidini Uğurluyor

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı GATA'da dün şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı GATA'da dün şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman (26) Çorum'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Karaman'ın cenazesi, GATA'da düzenlenen törenin ardından karayolu ile memleketi Çorum'un Sungurlu ilçesine getirildi. Baktat Tesisleri'nde karşılanan şehidin naaşı, uzun araç konvoyuyla Sungurlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Karaman'ın naaşı, yakınlarından helallik alınması için daha sonra Hacettepe Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesinde bulunan baba ocağına getirildi.

Şehit babası Ömer, anne Semahat ve kardeşleri Gülsüm Zeynep, Hasan ve Tuğba Karaman güçlükle ayakta durdu. Acılı aileye zaman zaman sağlık ekipleri müdahale etti. Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve diğer protokol üyeleri şehit babasına başsağlığı diledi.

Şehit Mustafa Karaman, ikindi namazını müteakip Atatürk Meydanı'nda kılınacak cenaze namazının ardından Sungurlu İlçe Şehitliği'nde toprağa verilecek.