Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında damga vuran açıklamalar

Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında damga vuran açıklamalar
Güncelleme:

Kızının düğününde koronavirüs tedbirlere uyulmayan Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı bir televizyon programında eleştirilere “Düğünü ben yapmadım, erkek tarafı yaptı." diyerek yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde kızına yaptığı düğünle gündeme gelen Cübbeli Ahmet, “Düğünü ben yapmadım, erkek tarafı yaptı. Onlar ısrarcı olunca itiraz edemedim.” dedi. Cübbeli, düğün salonunun verdiği bilgileri paylaşarak “herkesin kandırıldım deme hakkı var” dedi.

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü oldu. Cübbeli, kızının düğünüyle ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.

Cübbeli, erkek tarafının verdiği bilgilerden bahsederek “İzin alındı dediler. Herkesin kandırılma payları var, herkes ben kandırıldım diyebilir. Hakkaten de kandırılıyorlar.” dedi.

 KIZININ DÜĞÜN ELEŞTİRİLERİ

Kız düğününü erkek tarafı yapıyor. Düğünde erkek tarafı ısrarcı oldu. Ben yapmayın desem yanlış anlaşılırdı. İzinler alınmış.Ben iki maske taktım bir köşeye oturdum. Kızının düğününe gitmemek olur mu?.

Kadınlara haremlik selamlık yapılmış. Oradaki kadınlar çarşaflı kadınlar bunları gazeteye verdiler. Erkek tarafının bize verdiği bilgi salon 3 bin kişilik ve şu kadar kişiye yer veriliyor.

Yemek işi de olmadı. İzinler var dendi bu salonun sorumluluğunda. Ben mecbur gideceğim kızımın düğünü.