Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak sözler

Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak sözler
Güncelleme:

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından Ali Erbaş'tan önceki iki Diyanet İşleri Başkanı'nı hedef alan tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'de Prof. Erbaş'a tartışma çıkartacak bir mesajla destek verdi. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz hafta Ankara Hacı Bayram Camii'nde, kıldırdığı temsili Cuma namazındaki hutbesinde, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim" ifadelerini kullanmıştı. 

Cübbeli Ahmet "Bundan evvelki iki Diyânet Reisi zamânında zındıkları kızdıracak hiçbir beyân olmadığına göre şimdiki Diyânet doğru yolda!" ifadelerini kullandı. 

Cübbeli Ahmet'in kastteği isimler ise Prof. Dr. Mehmet Görmez ve ondan önceki Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu idi. 

Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak sözler - Resim : 1