Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayranı Kuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayranı Kuş

Yeşil adlı bu muhabbet kuşu tam bir Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı çıktı.

Karaman'da bir vatandaşın evinde beslediği "Yeşil" isimli muhabbet kuşu, AK Parti'nin seçim müzikleri çalınınca "Haydi Bismillah", "Başbakan Tayyip Baba" diyor.

Karaman Organize Sanayi Bölgesindeki bir bisküvi fabrikasında işçi olarak çalışan Şuayip Koca, uzun zamandır muhabbet kuşlarıyla ilgileniyor. Koca, evinde bir yıldır Yeşil ismini verdiği muhabbet kuşunu besliyor. Son 6 aydır ülke gündeminin seçim olması ve televizyonda AK Parti'nin seçim müzikleri çok çalınınca "Tayyip" diyor. Bu duruma kendilerinin de çok şaşırdığını söyleyen Şuayip Koca, "Ben Yeşil'i 3 aylıkken satın aldım. Daha önce de muhabbet kuşları besledim ama bu kadar kısa süre içinde böyle konuşanını görmedim. Yeşil'i 7 Haziran öncesinde evime getirdim. O dönem seçim gündemdeydi. Televizyonda sıkça AK Parti'nin seçim müzikleri çalıyordu. Yeşil de, bu müziklerden etkilenerek, "Haydi Bismillah', "Başbakan Tayyip Baba" diye konuşmaya başladı" dedi.

Yeşil adını verdiği kuşun konuştuğunu duyan komşularının eve geldiklerini anlatan Koca, "Komşularımız yeni doğan bir çocuğu sever gibi Yeşil'i seviyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA