Cumhurbaşkanı Erdoğan o davadan vazgeçti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan o davadan vazgeçti!

Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Yönetmen Mustafa Altıoklar aleyhine açtığı 100 bin TL'lik tazminat davasından vazgeçti.

Mahkeme de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davadan feragat etmesi (vazgeçmesi) nedeniyle tazminat davasının reddine karar verdi.

MAHKEMEYE FERAGAT DİLEKÇE SUNULDU

Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada hakim, davacının mahkemeye feragat dilekçesi sunduğunu söyledi. Mahkeme, feragat nedeniyle davanın reddine karar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan avukatları aracılığıyla, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerden dolayı Mustafa Altıoklar'a 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

FERAGAT DİLEKÇESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel mahkemeye sunduğu dilekçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı açıklamada kendisine hakaret yapanları bir kereliğine affettiğini söylediği anımsatıldı. Dilekçenin sonunda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, milletimizin asgari müştereklerde buluşması , birlik ve beraberliğimizin tahkim edilmesi, siyasi hayatımızın da asgari nezaketin kalıcı olarak tesis edilmesi ümidi ve iradesiyle işbu davadan feragat etmektedir" denildi.

 

DHA