Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere mesaj

Beştepe'de 29 Ekim resepsiyonunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Telafer ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarının kendisini rencide ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim Resepsiyonu'na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki göstererek,'Cumhurbaşkanı'na nasıl beyefendi tatilde dersiniz? Akıl babaları yanlış bilgi vermiş. Bu tartışma beni rencide etti'' ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

'Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık sistemine verdiği destek için teşekkür etti. Erdoğan ''Sayın Bahçeli'ye şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Eğer gidildiği takdirde halkımız gereğini yapacaktır'' dedi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, ''Bir Cumhurbaşkanı milletin yarısına nasıl hain der. Bir Cumhurbaşkanı konuşurken kelimeleri dikkatle seçer. Beyefendi Marmaris'te tatil yaparken Meclis topa tutuluyordu" şeklinde konuşmuştu.

MUSUL OPERASYONU

Haşdi Şabi'nin şu anda Musul'un 80 kilometre kadar güneyinde olduğuna dair bilgiler geldi ama o bilgilerden sonra biraz daha şartlar değişmiş olabilir ya daha onlar püskürtülmüş olabilir veya ilerlemiş olsalar bile onu ancak belki şimdi alabilirim ama ciddi bir mesafe alacaklarını zannetmiyorum"  

İDAM CEZASI

''Bu konunun geciktirilmesi doğru olmaz. Benim şehitlerimin hesabını Avrupa Birliği mi verecek ?'' diye konuştu.