Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Kars MHP adayı Nazik'e tam destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Kars MHP adayı Nazik'e tam destek
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı Kars MHP adayı Çetin Nazik’le görüşerek, “ Devlet, Kars için, ne gerekiyorsa, yapacaktır. “ dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde, en çekişmeli seçimlerden biri de Kars’ta yapılacak. MHP, HDP, CHP ve DSP’nin yarıştığı seçimde, mücadele MHP ve HDP arasında geçiyor.

Kars seçimlerine büyük önem veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü, Cumhur İttifakı Kars MHP Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve Kars Ak Parti Milletvekili Ahmet Arslan ile görüştü. Görüşmeye, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç da katkı sağladı.

Görüşmede, özellikle seçim sonrası Kars’a yapılacak yatırımlar ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı adayı Çetin Nazik’e,  “Seçim sonrası, Devletin tüm imkanlarının Kars için seferber edeceklerini, Kars için ne gerekiyorsa yapılacağını “ söyledi.

Çetin Nazik, görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı:,

“ Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de Kars’a ayrı bir önem vermektedir. En son ittifak görüşmelerinde, Milliyetçi Hareket Partisine bırakılan 4 ilden birisi Kars’tır.

Biz Kars’ta Ak Parti ile çok güzel uyum içerisinde ve sayın bakanlarımızın desteği ile çok güzel bir ittifak kurduk. Çalışmalarımız ayrısız gayrısız birlikte devam etmektedir. Ak Parti’nin Kars’ta  Cumhur İttifakına verdiği önemi görmek için de Kars’a  bizzat gelen bakanlarımızın ve söylemlerinin önemine bakmanız yeterlidir. “

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Kars MHP adayı Nazik'e tam destek - Resim : 1

Çetin Nazik sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Bizim için çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Bizim literatürümüzde çözümsüzlük yoktur. Bu vesile ile başka bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.

Kars Belediyesinde  ödenmeyen maaşlardan bizi sorumlu tutmak isteyenler olacaktır. Belediye ile hiçbir bağlantımız yok. Şimdiki başkan partimizden uzaklaştırılmış bir kişidir. Görevine bağımsız olarak devam ediyor.

Ben şahsım olarak ve Cumhur İttifakının Kars Belediye Başkan Adayı olarak, elbette  hiçbir belediye personelimizin mağdur olmasını istemem.

Tamamen yönetim hatası yüzünden ödenmeyen maaşlar için elimden gelen çalışmaları yaptım, gerekli görüşmelerin yapılmasını sağladım. Fakat adli sebeplerden dolayı durum haciz işlemlerine takıldı. Yine de bu konunun takipçisi olduğumu belirtmek istiyorum." 
 

Seçiniz...