Cumhuriyet Lisesi’nden Tso’ya Ziyaret

Cumhuriyet Lisesi’nden Tso’ya Ziyaret

Cumhuriyet Lisesi Müdürü Şule Toksoy, okul öğrencileri ile birlikte Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı...

Cumhuriyet Lisesi Müdürü Şule Toksoy, okul öğrencileri ile birlikte Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret etti.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında okulun resim ve müzik atölyelerinin tefrişine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etmek üzere gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Şule Toksoy, eğitime sağlanan bu katkı nedeniyle öğrencilerin çok daha iyi şartlarda eğitim alabildiklerini söyledi.

Toksoy, katkıdan dolayı teşekkür ederek, eğitim yardımlarının devam etmesi temennisinde bulundu.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitime önem verdiğini ve türlü vesilelerle eğitime katkılar sağlandığını belirterek, ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Lisesi yönetici ve öğrencilerine teşekkür etti.

Cumhuriyet Lisesi öğrencileri de, Yılın Adamı seçilmesinden dolayı TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı tebrik ederek, "Kağıt Kesim" tekniğiyle hazırladıkları tabloyu hediye ettiler.