CZN Burak kimdir ? CZN Burak'ın annesi tutuklandı mı ?

CZN Burak kimdir ? CZN Burak'ın annesi tutuklandı mı ?
Güncelleme:

Sosyal medyada CZN Burak takma adıyla tanınan Burak Özdemir'in annesi Didem Bozbura'nın tutuklandığı iddiası yalanlandı. Peki kim bu CZN Burak ? İşte Burak Özdemir'le ilgili merak edilenler...

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde ameliyatlarını öne aldırmak isteyen hasta yakınlarından para talep ettiği iddia edilen doktorlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda CZN Burak takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoranın sahibi Burak Özdemir'in annesi Didem Bozbura'nın da tutuklandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak CZN Burak sosyal medyada hesaplarından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanlandı.  Annesinin tutuklandığı haberiyle gündeme gelen CZN Burak'ın kim olduğunu merak edenler arama motorlarında aratmaya başladı. İşte CZN Burak hakkında merak edilenler...

CZN Burak’ın yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay'da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul'da da şube açtı.

CZN BURAK KİMDİR?

Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası'nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı. Mekanında birçok ünlü ismi ağırlayan CZN Burak, çektiği videolarla milyonlarca insanın beğenisini kazanmayı başardı. CZN Burak'ın resmi Instagram hesabında 14,2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

CZN NE DEMEK?

Burak Özdemir'in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak'ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro'nun kısaltması olan CZN'yi kullanmayı tercih etti.O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.

Seçiniz...