Daıkın’den uluslararası kariyer imkanı seni bekliyor!

Daıkın’den uluslararası kariyer imkanı seni bekliyor!

Daikin Türkiye’de, hem eğitim hem iş imkanı sunuyor.

Dünyanın klima uzmanı Daikin, bu yıl üniversiteden mezun olan gençler arasından seçilecek iki genç yönetici adayına, 1 yıl boyunca Daikin Avrupa’da; iki kişiye de Daikin Türkiye’de, hem eğitim hem iş imkanı sunuyor.

160 ülkede faaliyet gösteren Daikin’in, uluslararası arenada sahip olduğu güç, Türkiye’nin geleceğini temsil eden gençler için, benzersiz bir kariyer fırsatına dönüşüyor.
Globalcv Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Kirik’in verdiği bilgiye göre, bu yıl üniversiteden mezun olan gençler arasından, Globalcv İK uzmanlarının ön görüşme gerçekleştirerek elemeye tabi tutacağı iki genç yönetici adayı, 1 yıl boyunca Daikin Avrupa'da; iki kişi de Daikin Türkiye'de, hem eğitim hem çalışma imkanına sahip olacak.

Yeni Mezunlara Avrupa’da Kariyer İmkanı

Daikin, bu yıl ikincisi düzenlenen “Daikin Global Trainee” projesi ile geleceğin yöneticisi olmayı hedefleyen gençlere, Avrupa’da kariyer imkanı sunuyor. “Daikin Global Trainee” kapsamında, üniversitelerin İşletme ve Mühendislik bölümlerinden bu yıl (2013) mezun olan gençler, Daikin’in Avrupa’daki merkezlerinden birinde işe başlayarak ülke sınırlarına bağlı kalmadan, kendini geliştirme ve uluslararası tecrübeye sahip olma fırsatı yakalıyor.

Adayların başvuru sırasında doldurdukları formlar üzerinden, Globalcv İK uzmanlarının yapacağı ilk değerlendirme sonucunda, 12 aday finale kalmaya hak kazanacak. Jüri tarafından mülakata tabi tutulacak bu 12 finalist arasından seçilecek 4 başarılı gencin, Daikin kariyer yolculuğu başlayacak.
İki kişi, 5 Temmuz 2013 tarihi itibarıyla Daikin Avrupa’nın merkezi Belçika’da üç farklı departmanda üçer ay hem eğitim görüp hem de çalıştıktan sonra, Daikin Avrupa’ya bağlı farklı ülkelerde çalışma imkanına sahip olacak. Diğer iki genç de Daikin Türkiye’de çalışma hayatına başlayacak.
Seçim sürecinde adayların; eğitim geçmişi, İngilizce düzeyi, kendini ifade edebilme yeteneği, liderlik ve girişimcilik özelliği, geleceğe yönelik hedefleri ve bunu sergileme kabiliyeti ile; sivil toplum kuruluşlarında görev alma becerisi ve hobileri dikkate alınacak.

Yeni mezun olacak gençler, başvuru için acele edin; Daikin’in sunduğu kariyer fırsatını kaçırmayın!

Başvurularınızı 1-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında http://www.globalcv.com/globaltrainee ve https://www.facebook.com/globalcv adreslerinden yapabilirsiniz.

Proje Takvimi

Başvuru tarihi : 1 Mayıs – 24 Mayıs 2013
Ön değerlendirme : 27 Mayıs - 21 Haziran 2013
Jüri değerlendirme : 24 Haziran – 5 Temmuz 2013
Kazananların duyurusu : 05 Temmuz 2013