Darbe girişiminde o da şehit oldu !

Darbe girişiminde o da şehit oldu !

Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlenen bombalı saldırıda evli ve bir çocuk annesi Demet Sezen de şehit oldu.

Özel Harekât Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Şubesi Sosyal Hizmetler Bürosu’nda çalışan Demet Sezen, şehit ailelerine acı haberi vermekle görevliydi. Arkadaşları, Demet Sezen'in birçok defa sabaha kadar acılı ailelerin yanında olduğunu anlattılar ve “Şehit haberi duyunca ağlıyordu. Şehit çocuklarıyla yakından ilgilenip, onları ziyaret edip hediyeler alıyordu. Bu işi gönüllü yapıyordu. Bize 'Kendimi şehit eşinin yerine koyuyorum. Aynı acıyı ben de yaşıyorum’ diyordu. Çok acı bir tesadüf oldu" dediler.

SÜTÜNÜ İÇTİ, MERAK ETME

Demet Sezen'in 2.5 yaşındaki oğlu Hüseyin Alp ve eşi Hüseyin Sezen ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarının altına çok sayıda başsağlığı mesajı yazıldı. Kucağındaki oğluyla Demet Sezen'in zırhlı araç önünde çektirdiği fotoğrafı arkadaşlarıFacebook'ta profillerine koydu. Bir arkadaşı Facebook'a "Kuzun burada Demet'im şimdi uyuttum. Sütünü de içti merak etme. Yarın sabah ne diyeceğim yavruna? Yaktın bizi" diye yazdı.

DHA