Demokrasi nöbetinden demokrasi düğününe

Demokrasi nöbetinden demokrasi düğününe

Irmak Group Yönetim Kurulu Üyesi Akgül, demokrasi nöbetinden düğüne koştu.

Irmak Group Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Akgül, demokrasi nöbetinden nikaha koştu. Akgül, Esra Dökmetaş ile evlendi. Nikâh töreni bir anda demokrasi düğününe dönüştü. Genç çift meydanlarda demokrasi nöbetinde salladıkları Türk bayrağını bu kezde yüzlerce davetlinin hazır olduğu nikâh töreninde salladı.

demokrasi-nobetinden-demokrasi-dugunune--7396876.jpeg

Vadişehir Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül  oğlu Bahadır Akgül’ü, işadamı Mustafa Dökmetaş’ın kızı Esra Dökmetaş ile evlendirdi. Pulman Hotel’de yapılan düğüne 800 davetli davetli katıldı. Çiftin nikâhını Küçükçekmece Belediye Başkanı TemelKaradeniz kıydı.

2-204.jpeg

Demokrasi düğününün şahitliklerini ise AKP İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç, Harun Karaca, Erkan Kandemir, Tülay Kaynarca, Maliye eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Başbakan Başdanışmanı Adnan inanç, İşadamları Nail Erdoğan, Çelebi Bulut, Süleyman Dökmetaş, Cemal Dökmetaş yaptı.

3-096.jpeg

15 Temmmuz gecesi yapılan darbe girişiminin halk tarafından engelenmesi, halkın darbecileri etkisiz hale getirmesi Türkiye’yi bir anda demokrasi bayramı havasına soktu. Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın  halkı meydanlarda hemokrasi nöbetine çağırmasının ardında  Irmak Group Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Akgül  ile nişanlısı Esra Dökmetaş meydanlara koştu.Bir haftadır meydanlarda demokrasi nöbetinde olan çift bu kez evlilik törenlerini 'demokrasi düğünü'ne çevirdi. Damat Bahadır Akgül ve gelin Esra Dökmetaş nikâh töreninde Türk bayrağını ellerinden bırakmadı. Nikâh sonrası yeni evli çift salonda çalan Tayyip Erdoğan Dombıra marşına bayrak sallayarak eşlik etti.

1-435.jpeg