Denizli’nin 2016-2017 Eylem Planı Açıklanacak

Denizli’nin 2016-2017 Eylem Planı Açıklanacak

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçirerek büyük bir başarıya imza atan Denizli...

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçirerek büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak.

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, alt yapı, yeşil alan, spor tesisleri gibi dev tesislerin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da yüzlerce projeyi hayata geçirerek, büyükşehir olan iller arasında parmakla gösterilen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı ile yine Türkiye'ye örnek olacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'nin 2016 eylem planını kamuoyu ile paylaşmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "2016-2017 Eylem Planı"nı da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan açıklayacak. Başkan Zolan, 17 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Denizli'nin ve Türkiye'nin gündemine oturacak dev projeleri basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile birlikte kentin ileri gelen yüzlerce iş ve siyaset dünyası ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılacağı basın toplantısı ile 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak Başkan Zolan, Denizli'ye yapılacak yatırımların şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Göreve başladıkları ilk günden itibaren gece gündüz Denizlili vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, büyükşehir olduktan sonra 2 yılı geride bıraktıklarını, bu süreçte milyonlarca liralık yatırımı Denizli'ye kazandırmanın onur ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bugüne kadarki çalışmalarında hiçbir zaman yeter demediklerini, her yatırımın ardından yeni projelerle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'nin 2016 Eylem Planı'nı açıklamasının ardından biz de bu pazar günü Büyükşehir Belediyemizin 2016-2017 Eylem Planını açıklayacağız. Denizli'yi ilklerle tanıştırmanın onur ve mutluluğunu 2016 yılında da sürdüreceğiz. Hizmetlerimizle Denizlimizde destan yazamaya devam edeceğiz. Bundan başarılı olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Yeter ki birliğimiz daim olsun, kardeşliğimiz sürsün."