Denizlisporlu Berkay Dörde Katladı

Denizlisporlu Berkay Dörde Katladı

DENİZLİSPOR’un geçen sezon Fenerbahçe A2 Takımı’ndan kiraladığı Berkay Can, yeşil siyahlı forma altında sergilediği performansla bir anda transferin y...

DENİZLİSPOR’un geçen sezon Fenerbahçe A2 Takımı’ndan kiraladığı Berkay Can, yeşil siyahlı forma altında sergilediği performansla bir anda transferin yıldızı olurken, rakamını da dörde katladı. Geride bıraktığımız sezon Denizlispor'da 80 bin TL’ye oynayan genç futbolcu, yeni dönem için 300 bin TL’ye anlaştı. Denizlispor, geçen sezon bedava aldığı başarılı stoper için Fenerbahçe’ye 120 bin TL de kiralama bedeli ödeyecek.

Öte yandan Bursaspor’dan transfer edilen Ahmet Arı ile Barış Örücü bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis sorunu çözülen Eskişehirsporlu Serdar’ın da bir kaç gün içinde Denizli’ye gelerek mukavele imzalayacağı öğrenildi. Teknik direktör Serdar Dayat, Ön libero ve forvette sıkıntıları olduğunu belirterek, bu mevkilere takviye yapılması halinde daha iyi bir takım olacaklarını söyledi.

FI(YC/AÖ)