Diyarbakır'da Bilal Erdoğan sürprizi

Diyarbakır'da Bilal Erdoğan sürprizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Diyarbakır'da imam hatip okullarının müdürleriyle toplantı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, dün Diyarbakır’da 60 imam hatip okulunun müdürüyle buluşarak toplantı yaptı.

Cumhuriyet gazetesinden Mahmut Oral'ın haberine göre 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasıyla kamuoyunun gündeminden düşmeyen TÜRGEV’in Yönetim Kurulu Üyesi olan Bilal Erdoğan, “Özellikle bu bölgedeki imam hatiplilerin gelecekte daha iyi bir seviyeye ulaşması ile ilgili özel çalışmalarımız var onlara devam ediyoruz. İnşallah çalışmalarımız da tesirli olur” dedi.

Bilal Erdoğan burada yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz eğitim faaliyetlerinin önemini. Özellikle bu bölgedeki imam hatiplilerin gelecekte daha iyi bir seviyeye ulaşması ile ilgili özel çalışmalarımız var onlara devam ediyoruz. İnşallah çalışmalarımız da tesirli olur. Bütün bölge için, sadece Diyarbakır için değil. Burada gençlerimizin çok daha öz güven ile çok daha ciddi bir şekilde donanımlı olarak yetişmesini ve geleceğin yeni Türkiye’sinin kurulmasında da bu bölgenin insanının daha büyük bir şekilde katkısı olması için mücadele edeceğiz inşallah” dedi.