Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü başsağlığı mesajı yayımladı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Fenerbahçe Kulübü, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit düşen polisler için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Diyarbakır'da Emniyet Teşkilatı personelini taşıyan araca yapılan hain terör saldırısında yedi polis memurunun şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Alçakça düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden polis memurlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, Emniyet Teşkilatı'na ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

TBF'nin mesajında da "Yaşanan terör olaylarını lanetliyor, bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü ise açıklamasında şu görüşleri kullandı:

"Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen bombalı saldırı sonucunda şehit ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan hain terör saldırısını lanetleyerek, ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmış bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybeden polislerimize Allah'tan rahmet, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kulübü ise internet sitesinde "Yüreğimiz yanıyor artık yeter!" mesajını paylaştı.