Dizilerde kullanılan kıyafetler Türk modasına ilgiyi arttırıyor

Dizilerde kullanılan kıyafetler Türk modasına ilgiyi arttırıyor

"Artizztik" e-ticaret sitesi Evos Store Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Yaşlak yurtdışında gösterilen Türk dizilerinde kullanılan kıyafetlere yabancıların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Evos Store Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Yaşlak “Türk dizilerini takip eden ve onların kıyafetlerini rahatlıkla ulaşabileceği e-ticaret sitemizde popüler olan birçok ünlünün elbise ve aksesuarlarını rahatlıkla alabiliyorlar. Özellikle Araplar, Azeriler yakın takipçimiz. O Hayat Benim, İlişki Durumu: Karışık, Güneşin Kızları, Paramparça, Poyraz Karayel ve birçok dizinin giyim sponsorluğunu yapıyoruz. Hatta yayından kalkan Medcezir, Kiraz Mevsimi, İntikam dizilerinin yakın takipçisi olan bayanlar bizlere özel olarak ulaşıp Serenay Sarıkaya’nın 26.bölümde giyindiği elbiseyi, Beren Saat’in takılarını, Özge Gürel’in eteklerini, Bergüzal Korel’in kıyafetlerini özellikle sorup, sipariş ediyorlar. “ dedi.

Dijital Dünyanın En’leri ödüllendirilecek!

Dijital Dünyanın Enleri” ödül törenin bu yıl 4. Kez yapılacağını söyleyen Evo Grup Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yaşlak “Tek e-ticaret sitemiz dışında, birçok farklı alanlarda da faaliyet göstermekteyiz. Aslında faaliyet alanlarımızın içinde en çok ses getiren, “Dijital Dünyanın Enleri” ödül töreni diyebilirim. İnternet sitemizden oylamalar yaptırdığımız yarışmanın bu sene 4.yılına girmiş bulunmaktayız. Bizde başlangıçta bu kadar fazla büyüyeceğini hiç düşünmemiştik. Geçtiğimiz yıl 1.000.000 kişi tarafından oy kullanıldığını gördük. Tüm TV kanalları, gazeteler, ünlüler ve benzeri kuruluşlar ödül törenimize inanılmaz ilgi gösterdiler. Bunun en büyük sebebi de, Türkiye'de ki birçok ödül töreni hep belirli kişiler dışında kimsenin kazanmadığı ve hep sponsorluklarla döndüğünü biliyoruz. Fakat bizim ismimiz de ulusal bir isim Dijital Dünyanın Enleri... İnternette hesabı olan ve aktif olarak kullanan tüm ünlülerin yer alarak, yarıştığı bir mecradır. Geçen sene Kerem Bursin ve Barış Kılıç hayranları resmen sitemizi çökertti diyebiliriz. Tabii kazanan ufak bir arayla Güllerin Savaşındaki Barış Kılıç oldu ve ödülü bizim elimizden aldı. Bu sene de bir önceki gibi baya kuvvetli bir ödül törenine hazırlanıyoruz. Ödül töreni oylamaları 04 Nisan 2016'da internet sitemizde başlayacak, şimdiden yarışacak adaylara başarılar diliyoruz. "dedi.

Dahi çocuktan yeni bir ödül daha!

İlk olarak, Sosyal medyanın dahi çocuğu ödülünü alarak dikkatleri üzerine çeken, Türkiye'nin ilk dijital dergisi Evos Angels'ı çıkartıp, bunu patentleyerek kamuoyundan tanıdığımız Evren Yaşlak, tek dijital dergi kavramını değil, Türkiye'de ilk defa dizi ve film oyunculularının kıyafetlerinin satıldığı "artizztik" e-ticaret sitesi Evos Store'dan sonra “Dijital Dünyanın Enleri” ödül töreniyle karşımıza tekrardan geliyor... Türkiye'nin özellikle Ortadoğu pazarında başarıyla temsil eden bir şirketler grubunun başında ablası Evrim Yaşlak'la birlikte bulunuyor.

2016 yılında da, hükümetimizin desteğiyle gene çok ses getirecek projeye imza atmaya hazırlanıyorlar. Evo Grup yönetim kurulu başkanı Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşler, "Bu işlere başlamadan önce de siyasetçi bir aileden geldiğimiz içinde medyayla aramız her zaman çok iyiydi. Açılışlar, galalar, organizasyonlarda fırsat buldukça hep yer almaya çalıştık. Fakat 2009 yılında dijital dergimizi kurduktan sonra Türkiye'de dijital yayıncılık alanındaki bütün cefaları başta biz çektik, insanlara bunu kabullendiremedik fakat 2011 yılında bir anda her şey tepe takla olup, şahlanan bir medya mecrası olmaya başladı. Bu konuda hükümetimizin inanılmaz desteği oldu diyebilirim. Önceden karşımızda bir muhattap yokken bile, şimdilerde bir maille tüm işleri çözebilen bir bakanlık karşımıza gelmiş oldu. Zaten o yıldan itibaren de bizde dergiciliğin dışında da başka yatırımlar yapmaya da başladık. 2012 yılında Tüketici Akademisi tarafından “Yılın En İyi Sosyal Medya Projesi” ve “Yılın Dahi Çocuğu” ödülünü aldıktan sonra, başka pazarlarında dikkatini çektik. Türkiye ve özellikle Arap dünyasında inanılmaz rağbet gören, Türk dizi ve sinema oyuncularının kıyafetlerinin satıldığı bir e-ticaret sitesi kurma fikrini çıkarttıktan sonra tahmin edemeyeceğimiz şekilde büyüdük ve dizi kıyafetleri pazarını ilk biz oluşturduk. Araplar sırf bir tişört için saatlerce yol uçup gelip, ürünü alıp gitmeye başladı diyebilirim.” Dedi.