Dokunulmazlık çağrısına jet yanıt !

Dokunulmazlık çağrısına jet yanıt !

Başbakan Davutoğlu'nun dokunulmazlık çağrısına MHP'den ve CHP'den yanıt geldi.

Başbakan Davutoğlu'nun 506 dokulmazlık dosyasına ilişkin tüm fezlekeleri işleme koyalım çağrısına CHP ve MHP'den jet açıklama geldi. MHP ve CHP dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili "hazırız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "506 dokunulmazlık dosyası var. Hepsini kaldıralım, hodri meydan" sözlerine CHP ve MHP'den son dakika açıklama geldi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Bizim dediğimiz noktaya geldiler" açıklamasında bulundu. CHP'li Tezcan ise, kürsü hariç tüm dokulmazlıkların kaldırılması gerektiğini, CHP olarak hepsini görüşmeye hazır olduklarını belirtti.

MHP'DEN: KÜRSÜ HARİÇ DOKUNULMAZLIKLAR KALKSIN

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Dokunulmazlıklar konusunda kapsamlı çalışma yapılabilir ama bunlar işi sulandırıyorlar, ipe un seriyorlar" dedi. MHP'li Oktay Vural ise,"Kürsü hariç tüm dokunulmazlıkların kaldırılmasından yanayız"ifadesini kullandı.

2252693-(1).jpg

DAVUTOĞLU DOKUNULMAZLIK AÇIKLAMASI

Dokunulmazlıklara ilişkin Davutoğlu, "Gelin hep beraber dokunulmazlıkları kaldıralım. Hiçbir parti ayrımı gözetmeden şu anda Meclis'te dosya olarak bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesi var. Hepsini birden devreye sokalım. AK Parti'nin çekinecek hiçbir dosyası yok. Hiç çekinmiyoruz. Madem ki meydan okudunuz ben de hodri meydan diyorum. 506 dokunulmazlık fezlekesini de Meclis'e getirmeye hazırız" dedi.