Dr. Akif Poroy ile Tıbbi Seksoloji HTV'de

Dr. Akif Poroy ile Tıbbi Seksoloji HTV'de

Seksoloji Danışmanı Dr. Akif Poroy, HTV’de sağlıklı cinselliği anlatıyor.

Türkiye’nin sağlıklı yaşam televizyonu HTV, 2013’te hayatın içinden programlarla yayın hayatına devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Akif Poroy, HTV’de yayınlanan “Dr. Akif Poroy ile Tıbbi Seksoloji” programında, cinselliğin ve sağlığın birbirine etkisi, cinsellik üzerine merak edilenler, cinselliğe dair yanlışlar ve tabular gibi sağlıklı cinsel yaşamı ilgilendiren her konuda bilgi veriyor.

Doktorluğun yanında Tıbbi Seksoloji Danışmanı da olan ve cinsellik konusunda birçok kitabı bulunan Akif Poroy, programında cinselliğe sağlık açısından bakarak, jinekolojik, nörolojik, psikolojik ve fizyolojik olayların yanı sıra hormonların ve menopozun da cinselliğe etkisini irdeliyor. Hastalıkların cinselliğe, cinselliğin de hastalıklara etkisini anlatan Akif Poroy, kadın ve erkekteki cinsel sorunların tanı ve tedavisinde kullanılan yöntemler hakkında bilgi veriyor. 1988 yılında Türkiye’de cinsellikle ilgili ilk programı yapan Akif Poroy ayrıca, cinselliğin sanata ve kültüre etkisi gibi birçok önemli konuyu da gündeme taşıyor.

“Dr. Akif Poroy ile Tıbbi Seksoloji”, HTV’de hafta içi her gün saat saat 21.30’da canlı yayınlanıyor. Programa izleyiciler telefon ve e-mail’le katılabiliyor.

HTV, D-Smart, Türksat 2-A ve internet üzerinden izlenebiliyor, 35 milyon kişiye ulaşıyor. HTV uydu aracılığıyla İran, Irak, Suriye, Orta Asya, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri, Bulgaristan ve Yunanistan’da izleniyor. HTV çok yakında kablo TV üzerinden de izleyicilerle buluşacak.