Dubanın üzerinde uyumuşlardı... Haber yok !

Dubanın üzerinde uyumuşlardı... Haber yok !

İzmir'de uyudukları dubanın ipinin kopması sonucu kaybolan 2 kişiden hala haber yok.

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, üzerinde uyudukları dubanın halatının kopup açık denize sürüklenmesiyle kaybolan garson Çınar Gürses ve arkadaşı Serdar Yalçın’a, 5’inci günde de ulaşılamadı. Öte yandan Yunanistan’ın Sisam (Samos) Adası’nda bir erkek cesedi bulunduğu, kimliğinin tespitine çalışıldığı belirtildi.

Çeşme Alaçatı’daki bir beach club’ta barmenlik yapan 35 yaşındaki Çınar Gürses ile kendisini ziyaret için İstanbul’dan gelen arkadaşı 32 yaşındaki Serdar Yalçın, geçen perşembe günü öğle saatlerinde denize girdi. Plajda kıyıya bağlı dubanın üzerine çıkan iki arkadaş, burada uykuya daldı. İddiaya göre kıyıdaki duba bağlı halatın kopmasıyla açık denize sürüklendi. Bir süre sonra uyanan iki arkadaştan Çınar Gürses, kıyıdaki arkadaşlarını cep telefonuyla aradı. Kıyıyı çok küçük de olsa görebildiğini söyleyen Gürses, kurtarılmaları için Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı aramalarını istedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na haber verilmesiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ancak havadan ve denizden yapılan aramalara karşın beşinci günde de, irtibatın kesildiği iki arkadaşa ulaşılamadı.

Öte yandan, Alaçatı’nın güneydoğusunda kalan Sisam Adası’nda kıyıya bir erkek cesedinin vurduğu öğrenildi. Kimliği belirsiz erkek cesedinin kimliğinin belirlenmesine çalışıldığı belirtildi.

DHA

Etiketler izmir deniz halat duba