Dünyanın 1 numarası: Oakley

Dünyanın 1 numarası: Oakley

Oakley, olağanüstü insanlar için, olağanüstü bir marka olarak geliştirilmiştir.

1975 yılında Güney California’da kurulan Oakley, bugün dünyanın en önde gelen spor ekipmanları üreticisidir.

Spor, bilim ve sanatın mükemmel bir kombinasyonu olan Oakley, benzersiz özelliklere sahiptir: Gözlüğün yüzünüze tam olarak oturup, terleseniz dahi kaymasını engeleyen UNOBTAINIUM® teknolojisi;  mükemmel görüş için geliştirilen HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) teknolojisi,  daha net ve keskin bir çevresel görüş ile beraber daha net hareket algılama sağlayan DUAL PERIPHERAL TEKNOLOJİSİ® benzersiz Oakley özelliklerinden sadece birkaçıdır.
Bugüne kadar 600’ün üzerinde patent alan Oakley ürünleri,  yüksek teknolojili laboratuvarlarda, “çılgın bilim adamları” tarafından, en iyi atletler üzerinde ve en zorlu şartlara uygun olarak geliştirilmiştir.

Dünyanın en iyi atletleri tarafından kullanılıyor olması,  Oakley’in her anlamda ve her alanda sınırları zorlayan bir gözlük markası olduğunun da kanıtıdır.

Teknoloji, tasarım ve yeniliğin tam karşılığı olan Oakley, hepimizin içindeki amatör sporcu ruhunu tetiklerken, doğa sporlarıyla ilgilenmeseniz bile sunduğu son teknoloji ve yaratıcı tasarımları ile günlük kullanımda dahi hayatımızın vazgeçilmez aksesuarı olmaya adaydır. Oakley gözlükleri, sadece  bir gözlük olmaktan öte, aslında bir yaşam tarzıdır.

Oakley, size bir gözlüğün verebileceğinden çok daha fazlasını vadeder. Hafifliği ile günlük kullanımınızı kolaylaştırırken; ezilme, kırılma ve darbelere karşı üstün dayanıklılığı ve kusursuz görüş kalitesi sağlayan üstün teknolojisi ile hayatınızın vazgeçilmezleri arasına girer.
Uludağ’da kayağa gitmeseniz de, Alaçatı’da sörf yapmasanız da, artık sizin de bir Oakley sahibi olma vaktiniz geldi de geçiyor. Size kendinizi özel hissettirecek Oakley’in, yeni koleksiyonunu, yetkili satış noktalarında bulabilirsiniz.

Oakley’nin tüm bu benzersiz özellikleri 20 Ekim Perşembe günü çok farklı bir etkinlikle Oakley bayilerine tanıtıldı. İsviçre’den özel olarak gelen ve dünya genelinde Oakley markasının eğitimlerini gerçekleştiren, Oakley Uluslararası Eğitim Direktörü Franz Greiter, United Club Lotus Spor Salonu’nda sıra dışı bir eğitim düzenledi. Etkinlik boyunca Oakley gözlüklerinin Hidrofobik™ (yağ,su,kir tutmama özelliği), yüksek çözünürlük kalitesi,  iridyum® kaplama lensleri,  HD Polarize özelliği (cadde, su, kar gibi düz yüzeylerden yansıyan göz kamaştıran parlamaları önlemesi)...ve bunun gibi sayısız özelliklerini sadece anlatmakla kalmayıp, uygulamalı olarak da göstererek hem bayileri hem de etkinliğe katılan herkesi hayretler içinde bıraktı. Franz Greiter’in üstün performansı görülmeye değer nitelikteydi .

Franz Greiter ile birlikte tecrübelerini bize aktarmak üzere ünlü aktör; sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu,  Engin Altan Düzyatan ve hem kıtalar arası Ralli şampiyonasında yarışan ilk Türk kadın ekibi co-pilotu, hem de snowboard alanında Türkiye şampiyonu Çiçek Güney de aramızdaydı.  Özellikle Çiçek Güney’in “Kolumu bacağımı kırdım, ancak Oakley gözlüğüme bir şey olmadı.” cümlesi, Oakley’nin ne denli vazgeçilmez bir gözlük markası olduğunun bir  başka yansımasıdır. 

Snowboard antrenmanlarında ve yarışmalarında günlük hava durumuna göre birbirinden farklı özellikte lensler kullanılması gerektiğini söyleyen Çiçek Güney, örneğin sisli havalarda sisin kırılmasına yardımcı olan ve daha net görüş sağlayan Oakley gözlüklerini kullanırken, güneşli günlerde UV ışınlarını daha fazla süzen camları tercih ediyor. Sonsuz lens seçenekleriyle, Oakley gözlükleri performansını en yüksek seviyede tutmasına yardımcı olurken, “finish”i çok daha rahat görmesini sağlıyor.

Profesyonel oyunculuk hayatında karakterden karaktere bürünen Engin Altan Düzyatan’ın, günlük hayatında box ve Kite surf gibi ekstrem sporlarla ilgilendiğini biliyor muydunuz? Kite surf ile tanıştığı ilk gün, doğru gözlük ile suyun ve board’un üzerindeki  yansımaları kırarak, yaptığı zorlu sporu en zirve noktasına kadar keyif alarak yapmasını sağlıyor.

DÜNYANIN BİR NUMARASI..
Fotoğraflar diğer sayfalarda...

[PAGE]

111.20111025144650.jpg

[PAGE]

111.222.20111025144650.jpg

[PAGE]

111.222.333.20111025144650.jpg