Dünyanın en utanç verici olayı başlarına geldi

Dünyanın en utanç verici olayı başlarına geldi

Bir çocuk annesi stajyer öğretmen erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada başına dünyanın en utanç verici olayı geldi.

24 yaşındaki stajyer öğretmen Emma Phillips'in başına gelen talihsiz olay utanç verici bir hastane yolculuğuna dönüştü

Emma Phillips denilen stajyer öğretmen, sevgilisi Lee Miller ile cinsel ilişki sırasında kullandığı 18 cm'lik seks oyuncağı kayboldu. Genç kadın birkaç dakika sonra sırtüstü yatınca aletin kalçasında titrediğini hissetti. 

1 çocuk annesi Emma, 29 yaşındaki sevgilisi Lee ile oyuncağı sıkıştığı yerden önce normal çatal sonra da mangal çatalı ile çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca ambulans çağırdı. Şoku atlattıktan sonra hastanedeki fotoğrafınıFacebook sayfasında paylaşan genç kadın, başına gelen utanç verici olayı arkadaşlarına anlattı.
 
Hala titreşim halinde olan oyuncak o kadar derindeydi ki doktorlar elle çıkarmanın çok acı verici olduğuna karar verdi. Bu yüzden Emma uyutulup boğazından aşağı kamera sarkıtıldıktan sonra karnına bastırarak elle çıkarıldı.
 
Emma "ikimi de tüm gece içtik bu yüzden araba kullanamadık. Sabahın 7'sinde dünyanın en utanç verici ambulans çağrısını yapmak zorunda kaldım" dedi.