Dünyanın konuştuğu aşıklar İstanbul'da

Dünyanın konuştuğu aşıklar İstanbul'da

İnstagram hesaplarında elele tutuşarak dünyanin her yerinde özel pozlar vererek aşklarini ilan eden Murad Osmann ve Natalia İstanbul'da...

Ne varki 2.5 milyon takipçisi sayısı ile dünyadaki birçok ülkeden özel davetler alan ve özel kıyafetlerle verdikleri pozlarla adlarından söz ettiren  MuradOsmann ve Natalia 'nın sürpriz ziyaretlerinin amacı bu defa bambaşka...

Dünyanın en ünlü aşıkları bu defa o ünlü  pozlarını vermek için değil hem herkesin merak ettiği yüzlerini gostermek hem de evlenmeye karar verdiklerini açıklamak için İstanbul'a geldiler.     

Onlar Singapur'un sonsuzluk havuzlarından yüzüp Barcelona sokaklarında yürüdüler. Bir sabah Bali'de pirinç tarlalarında elele tutuşurken başka bir sabah Disneyland'da dünyaya ''Günaydın '' dediler.

 

Murad Osmann ve kız arkadaşı Natalia Zakharova çoğu insanın sadece hayallerinde görebileceği yerlere aşklarını ilan etmek için gitti.

Aslında herşey fotoğraf çektirmeyi sevmeyen Natalia'nın erkek arkadaşı Murad'ın ısrarlarına karşılık sırtını dönerek sadece elini tutup poz vermesiyle başladı. Barcelona sokaklarında çekilen bu ilk poz bir anda instagramda tüm dünyanın dikkatini çekti.

\"murad-osmann-follow-me-instagram-series.jpg\"

Onlar binleri, binler yüzbinleri kovaladı sonra milyonlar bu iki aşığın gittikleri her yeri takip eder oldu.

\"chasetrip-followme-3-(1).jpg\"

Aşıklar birer fenomene dönüşürken dünyanın her yerinden de davetler aldılar gittikleri ülkede verdikleri gizemli ama bir o kadar da büyüleyici pozlar tüm dünyada ki kültür bakanlıklarının bile dikkatini çekti. Natalia ve Murad artık ülkelerin resmi davetlileri olarak aşk pozu vermeye başladılar.

\"instagrampics5.jpg\"

İmperial College'da İnşaat Mühendisliğinden mezun olan Murad'ın fotoğrafçılık sevdası uğruna işe başladığı Daily Mail gazetesinde aşık olduğu gazeteci Natalia Zakharova ile tam 1,5 yıldır yaşadığı büyük aşkta büyük buluşma İstanbul'da gerçekleşiyor.

\"muradossman-insta-lotd.jpg\"