Düzce Ot Festivalinde Alaçatı Modeli

Düzce Ot Festivalinde Alaçatı Modeli

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, 6-7-8 Mayıs 2016'da yapılması planlanan Düzce Otları "TYCHE" Bereket Ot Festivali öncesinde araştırma...

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, 6-7-8 Mayıs 2016'da yapılması planlanan Düzce Otları "TYCHE" Bereket Ot Festivali öncesinde araştırma gezileri yaptı.

İzmir Alaçatı'da düzenlenen ot festivaline katılan kadın meclisi üyeleri organizasyon ve etkinlik içeriği hakkında araştırma ve görüşmeler yaparak Düzce'de yapılacak festival için ön hazırlık yaptı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen yaptığı açıklamada Alaçatı'da yapılan organizasyona gösterilen yoğun ilgiye dikkat çekerek "Düzcemiz'in otlarını tüm Türkiye'ye hatta dünyaya tanıtmak amacıyla yaptığımız çalışma ve etkinliklerimizi geliştirmek istiyoruz. Dolayısıyla çeşitli illerde düzenlenen yerel festivalleri yakından takip etmeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Alaçatı Ot Festivaline giderek incelemelerde bulunduk ve bir rapor hazırladık. Bu rapor sayesinde 6-7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlemeyi planladığımız ot festivalinin tüm Türkiye'de ses getirmesini amaçlıyoruz" dedi.