Ebru Gündeş erkek çocuk istiyor

Ebru Gündeş erkek çocuk istiyor

Ebru Gündeş 'in geçen günlerde hamile olduğunu twitter'dan açıklamıştı. Alara 'dan sonra erkek mi olsun kız mı soruları geliyor?

Ebru Gündeş 'in geçen günlerde hamile olduğunu twitter'dan açıklamıştı. Ebru Gündeş 'in bir kızı olan Alara 'ya kardeş geleceği haberi sosyal platform 'da son günlerin haberi olmuştu. Ebru Gündeş doğacak bebeğinin cinseyetini Erkek olmasını istiyormuş. Kim olsa erkek ister. Bir kız ve bir erkek bebek sahibi olmak herkesin hayalidir.

Ünlülerin hamilelikleri medya sayesinde an ve an takip ediliyor. Ünlü olduktanları için malesef karelerden ve ekranlardan fazla ayrı kalamıyorlar.

Ebru Gündeş 'in bebeğinin cinsiyeti ileriki aylarda belli olacak ama biz haber3 olarak Sağlıklı olmasını diliyoruz.

Başarılı ve ünlü sanatçı Ebru Gündeş hamile dedikodularına karşı sessiz kalmadı ve twitter 'dan açıklama yaptı.

Son günler Ebru Gündeş hamile diye haberler çıkmaya başlamıştı. Herkes Ebru gündeş 'in sessiz kalacağını düşünürken o açıklayıcı bir şekilde "Güzel haber çabuk duyuluyor. Evet, Allah'ın izniyle Alara'ma kardeş geliyor:) Mutluluğumu paylaşan herkese sonsuz teşekkür ediyorum :)" açıklaması yaptı. 

Ebru Gündeş hayranları bu habere çok sevindi.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR

Konfeksiyon işçisi iken Neşe Demirkat ile tanışan Gündeş, Koral Sarıtaş ile Selçuk Tekay'in bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaşır. Gündeş, albüm hazırlıklarına başlamadan önce Emel Sayın"a vokalistlik yapmıştır. Azeri iş adamı Reza Zarrab'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011 de kızı Alara'yı kucağına alarak anne olmuştur.