Eczacıbaşı-baxalta'da Atama

Eczacıbaşı-baxalta'da Atama

İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı-Baxalta Sağlık Ürünleri Genel Müdürü Canan Bademlioğlu oldu.Şirket açıklamasına göre, daha önce Baxalta Hemofili Divizyonunda...

İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı-Baxalta Sağlık Ürünleri Genel Müdürü Canan Bademlioğlu oldu.

Şirket açıklamasına göre, daha önce Baxalta Hemofili Divizyonunda Global Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Canan Bademlioğlu, Eczacıbaşı-Baxalta Sağlık Ürünleri Genel Müdürlüğüne atandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümünden 2000 yılında mezun olan Bademlioğlu, iş hayatına yine aynı yıl Eczacıbaşı-Baxter'da Kalite Güvence Uzmanı olarak başladı. 2001 yılında geçtiği Renal Ürünler Pazarlama ve Satış Müdürlüğünde 4 yıl boyunca Ürün Yöneticisi Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında Uzman Ürün Yöneticisi olan Canan Bademlioğlu, 2008'de Biyolojik Ürünler Pazarlama ve Satış Müdürü görevine getirildi.

Bademlioğlu, 2017de Biyolojik Ürünler Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevini üstlendi ve aynı yıl EMEA bölgesinin en iyi Biyoterapi Ekibi ödülünü kazandı. 2014 yılında ise tüm ürün grupları ve ticari operasyonlar fonksiyonlarından sorumlu Pazarlama ve Satış Direktörü olan Bademlioğlu, Kasım 2015'ten bu yana Baxalta Hemofili Divizyonu'nda Global Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyordu.