Edirne’de Polis Haftasına Özel Güreş Müsabakası

Edirne’de Polis Haftasına Özel Güreş Müsabakası

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları dolayısıyla Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde Küçük Minikler ve Mini Minikler...

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları dolayısıyla Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde Küçük Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde serbest güreş teşvik müsabakaları yapıldı.

Güreş Antrenörü Turhan Arslantürk koordinatörlüğünde, Lalapaşa ilçesinde gerçekleştirilen müsabakalara Edirne Trakya Birlik, Lalapaşa Spor Kulübü, Süloğlu İlçe Spor Merkezi ve Edirne Kel Aliço GEM takımlarından 50 sporcu katıldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Önder Yücel, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, "Böylesine güzel organizasyonların yapılması bizler için önemli. Minik sporcuların güreşe karşı olan meraklarının ilerleyen yıllarda da sürmesini ümit ediyorum. Müsabakaları izlemek için gelen Avrupa arenasında milli marşımızı çaldırarak bizleri onurlandıran başarılı sporcuların burada olması bizim olduğu gibi sporcu kardeşlerimize de olumlu katkı sağladığını düşünüyorum. Edirne güreşinin temel taşı olan minik sporcularımızın tecrübe kazanmasını sağlayan bu turnuvaya katkılarından dolayı Edirne Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sayın Serhat Ocak'a, Lalapaşa Kaymakamı Sayın Faysal Yılmaz'a, Lalapaşa Belediye Başkanı Sayın Bülent Şahinşah'a, Lalapaşa İlçe Emniyet Amiri Sayın Ahmet Arıcan'a müsabakaya katılan kulüp antrenörleri Turhan Arslantürk, Tamer Ergül, Bilal Yavuz ve tüm sporculara teşekkürü borç bilirim" dedi.

Müsabakaları Lalapaşa İlçe Emniyet Amiri Ahmet Arıcan, Türkiye Serbest Güreş kadın Milli Takımlar Teknik Direktörü İsmail Kosukoğlu, A-Milli Takım Antrenörü Habil Kara, Güreş İl Temsilcisi Önder Yücel, Avrupa ve Akdeniz Oyunları Şampiyonu Yasemin Adar, Akdeniz Oyunları Şampiyonu Hafize Şahin, U-13 Avrupa üçüncüsü Bedia Gün, Yağlı Güreş Başpehlivanlarından Ahmet Yavuz ve spor kulübü yöneticileri de izledi.

Müsabakalar sonunda Türkiye Güreş Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Önder Yücel tarafından müsabakaları izlemek için gelen A-Milli Takım Sporcu ve Teknik Kadrosuna Türk Güreşine katkılarından dolayı şükran plaketi takdim edildi.