Ehliyet sınavlarında yeni dönem !

Ehliyet sınavlarında yeni dönem !
Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı, direksiyon uygulama sınavlarının aynı standartta olması için video hazırladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) ehliyet  direksiyon uygulama sınavlarının ülke genelinde aynı standartta yapılması  amacıyla uygulanması gereken kuralları içeren özel bir video hazırlandı.

Bakanlık, Motorlu Taşıt Sürücüleri kurslarına yönelik çalışmalarına  yenisini ekledi.Bakanlığın illere gönderdiği ve sınavlardan önce sınavı yapanlara  izlettirilmesi istenen 20 dakikalık videoda, adaylara davranış tarzından  sınavlarda uyulması gerekli kurallara kadar tüm detaylar yer alıyor.

Hazırlanan video ile ehliyet sınavlarının ikinci basamağı olan  direksiyon uygulama sınavlarının ülke genelinde aynı standartlarda yapılabilmesi  hedefleniyor.

Kurgu ve senaryosu MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünce  hazırlanan ve İstanbul Sürücü Kursları Federasyonu tarafından Genel Müdürlük  adına çekimi yapılan direksiyon uygulama sınav videosu, kursiyerlerin, kursta  görevli personelin, sınav yapıcılarının ve sınavda görev alan tüm personelin  görevlerini daha iyi yapabilmelerini sağlamak amacıyla hazırlandı.

Direksiyon uygulama sınavlarından önce seyrettirilecek video ile  eğitimlere büyük katkı sağlanması ve ülke genelinde belli bir standardın  yakalanması öngörülüyor

AA