Her okula bir polis

Her okula bir polis
Güncelleme:

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni eğitim-öğretim yılında okullarda güvenlik tedbiri olarak bir emniyet personelinin görevlendirileceğini söyledi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi okulların hazırlıklarını ve ihtiyaçlarını değerlendirmek üzere Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları ile toplantı yaptı. Burada konuşan Vali Coşkun, okullardaki güvenlik tedbirlerinin polis ve jandarma ekipleri tarafından alındığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi.

POLİSLER OKUL İDARECİLERİ İLE İRTİBATLI OLACAK

Coşkun, "Eğitimin huzur ve güven içinde sürdürülebilmesi sadece emniyet tedbirleri ile mümkün değil. Bu kapsamda, eğitimin paydaşları olarak hem okul idarecilerimizin hem de okul aile birliği başkanları ve üyelerinin sorunların çözümü konusunda katkıları da önemli. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yeni eğitim-öğretim yılında da okullarımızda, emniyet tedbirleri ile ilgili irtibat görevlisi olarak bir emniyet personeli görevlendirilecek. Bu personeller, okul idarecilerimizle devamlı irtibat halinde olacaklar" dedi.

 

DHA