Online Özel Ders Sitesi : Evoders

Online Özel Ders Sitesi : Evoders
Güncelleme:

İnsanlar çeşitli hedefler doğrultusunda yabancı dil öğrenme ihtiyacı hissediyorlar. Ancak özel ders ücretlerinin yüksek oluşu ve yoğun iş temposu sebebiyle dil kurslarına zaman ayırmak istemeyenler yabancı dil öğrenme isteklerini erteliyorlar.

Bununla birlikte günümüzde online özel ders sistemi ön plana çıkmaya başladı. Bu sistem ile evinizde Skype veya Whatsapp gibi bilinen uygulamalar aracılığıyla yabancı dil öğretmenlerinden canlı ve görüntülü olarak özel ders alabilirsiniz. Bu sistem ile online özel ders hizmeti veren sitelerden biri www.evoders.com

Evoders online özel ders hizmeti sunan bir özel ders sitesidir. İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça gibi dillerde alanında uzman ve deneyimli öğretmenler ile özel ders hizmeti sunan sitede 20 dakikalık deneme dersi ücretsizdir.

45 dakikalık bir dersin ücreti dersin içeriğine ve zorluğuna göre değişmekle beraber genelde 55 TL ve civarındadır. Derslerin ne kadar süre ve ne sıklıkla devam edeceği öğretmen ile öğrencinin görüşmesi sonrasında belirlenir. Bunun yanında, öğrencinin bir ay içerisinde kaç ders alacağına ve kaç ay süre ile ders göreceğine öğrenci kendisi de karar verebilir.

Site ayrıca İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yüz yüze birebir özel ders imkanı da vermektedir. Yabancı dil derslerinin yanında üniversite hazırlık, lise, ortaokul ve kısmen ilkokul dersleri ile bilgisayar dersleri seçeneği de sitede yer almaktadır.

Etiketler advertorial