Terör şüphelisi öğretmenlere görev verilmeyecek

Terör şüphelisi öğretmenlere görev verilmeyecek
Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım Diyarbakır'da STK temsilcileriyle buluştuğu toplantıda gündemle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o konuşmadan satırbaşları:

Ülkenize sahip çıktınız. Demokrasimize sahip çıktınız. Geleceğimize sahip çıktınız.

Cumhurbaşkanınıza sahip çıktınız. Allah razı olsun.

FETO terör örgütünün bütün planları çöktü. Şimdi birer birer bunları ayıklıyoruz.
Terörden korkmayacağız, terör bizden korkacak. Bütün kaynaklarını teker teker kurutacağız, FETÖ'ye yaptığımız gibi. Terör örgütü ile kırsalda, şehirde her yerde mücadele artarak devam edecek.

Çukurca'da inlerine girdik, dağıttık, teröre asla boyun eğmeyeceğiz

Sevgili vatandaşlarım, darbecilere en büyük darbeyi siz vurdunuz. Allah sizden razı olsun.Ülkenize sahip çıktınız. Demokrasimize sahip çıktınız. Geleceğimize sahip çıktınız. Cumhurbaşkanınıza sahip çıktınız. Allah razı olsun.

Başbakan Yıldırım Diyarbakır'daydı!

FIRAT KALKANI OPERASYONU

Bizim oradaki işimiz DEAŞ, PYD, YPG, PKK terör unsurlarını temizlemek. Azez'den Cerablus'a kadar 91 km'lik sınır bugün emniyete alındı.

O ÖĞRETMENELERE BU DÖNEM GÖREV VERİLMEYECEK

"Bu bölgede görev yapan, terörle bir şekilde iç içe  olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Ancak bunların ne kadarının  doğrudan terör örgütüyle ilişkili olduğu, ne kadarının olmadığı yapılacak  incelemelerle, soruşturmalarla ortaya çıkacak. Bayramdan sonra okullar açılıyor,  Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan,  gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde  bunlara görev verilmeyecek. Bunun yerine yeni baştan öğretmenlerimizi buraya  göndereceğiz."

Milliyet