Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili ilginç ayrıntı

Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden şahısla ilgili ilginç ayrıntı
Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "senin kanını akıtır sana içiririm" diyerek tehdit eden Tuna G.'nun Twitter hesabından kendisiyle ilgili haberlerin altına "aa ben!" diye yorum yaptığı ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu e-mail yoluyla tehdit eden CHP üyesi olduğu ortaya çıkan Tuna G. hakkında yeni gelişme yaşandı.

'Senin kanını akıtır sana içiririm' diyerek İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna G.'nun "@caesar tuna" adresli Twitter hesabını da kullandığı ortaya çıktı.

Tuna G., "@caesar tuna" isimli hesabından tehdidini savunarak, önce "Valla otobüsler tıklım tıklım yaparak bizim sağlığımızı tehdit ediyor. Bunlar böyle konuşmayınca bizim sesimizi duymuyor! bak ne güzel duydu! umarın ne yapmasını gerektiğini anlar" yazmış.

Tuna G. daha sonra ise, İmamoğlu ile ilgili tehdit haberinin altına "aa ben! aynen arkasındayım CHP den nemalanmaya devam ederse başına çok büyük bela gelecek" yazarak suçunu kabul ettiği daha sonra ise tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı.

Öte yandan Tuna G., sosyal medya hesabından Tele 1 hakkında verilen kapatma cezasının idari yargı tarafından iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararını uygulamayan RTÜK'ü de tehdit etmiş.