El öpüp helallik isteyip dolandırıldılar !

Güncelleme:

Bolu'da bir kuyumcuya sahte altın satan 2 kişi Kütahya'da gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Bolu'da, bir kuyumcuya 21 bin lira değerinde sahte altın  sattığı iddiası ile Kütahya'da gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Bolu İzzet Baysal Caddesi'ndeki bir kuyumcu, 21 bin  lira karşılığında kendisine satılan 3 bileziğin sahte olduğunu anlaması üzerine  polisten yardım istedi.

İş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Bolu İl Emniyet  Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri,  kimliklerini belirlediği 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şüphelilerin Bolu'nun yanı sıra 10 ilde daha benzer yöntemle  dolandırıcılık yaptığını tespit eden ekipler, kendilerine yeni evli süsü veren 2  şüphelinin en son Kütahya'da görüldüğü bilgisine ulaştı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile düzenlenen operasyonda, C.Y.  (27) ile kız arkadaşı K.Ş. (23) gözaltına alındı.

Bolu'ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından  adliyeye çıkarıldı.

Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde, kuyumcularda kendilerini yeni  evli olarak tanıtarak borçlarını ödemek için düğünde takılan bilezikleri satmak  istediklerini söylediklerini anlattılar. Şüpheliler ayrıca İstanbul'dan 5-6 bin  liraya aldıkları gümüş bilezikleri altın kaplatarak kuyumculara sattıklarını  itiraf etti.

KUYUMCU İLE HELALLEŞİP ENNESİNİN ELİNİ ÖPMÜŞ

Bu arada şüphelilerin Bolu'da sahte altın sattığı anlar, iş yerinin  güvenlik kamerasına yansıdı.

Yeni evlendiklerini ve düğünde takılan 3 bileziği satmak istediğini  söyleyerek kuyumcuya giren şüphelilerin, dükkandaki rahat tavırları dikkati  çekiyor.

 Sahte bilezikleri sattıktan sonra yaklaşık 21 bin lirayı saydığı  görülen erkek şüphelinin, iş yerinden çıkarken kuyumcu ile el sıkışması ve iş  yeri sahibinin annesinin elini öpmesi görüntülere yansıyor.

DHA