Elazığ’ Da Minibüs Ücretlerine 25 Kuruşluk Zam

Elazığ’ Da Minibüs Ücretlerine 25 Kuruşluk Zam

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, bugünden itibaren minibüs ücretlerine 25 kuruşluk zam yapılarak, tam biletin 1 lira 75 kuruş, öğrenci...

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, bugünden itibaren minibüs ücretlerine 25 kuruşluk zam yapılarak, tam biletin 1 lira 75 kuruş, öğrenci biletinin ise 1 lira 25 kuruş olduğunu açıkladı.

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman minibüs ücretleri ile ilgili açıklama yaptı. 2011 den itibaren zam yapılmadan hizmet verildiğini ifade eden Toraman, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizce onaylanmış olup ilgili yerlere bildirilmiştir. 2 yıla yakın bir süredir alınan bu raiç kararlarının alınmasında önemli çabalar sarf edilmiştir. 6 yıldır aynı ücretle her yıl kalitesini artıran ve çevre iller belki de Türkiye genlinde görülmemiş son model konforlu araçlarla hizmet veriliyor. Hizmet veren bu esnaflarımızın hakkının tescil edilmesini bir borç biliyorum" dedi.

Belirlenen ücretler hakkında geç kaldıklarını ifade eden Toraman, "Bugünden itibaren tam bilet 1 lira 75 kuruş ve öğrenci bileti 1 lira 25 kuruş olarak uygulamaya konulmuştur. Bu cüzi artışın esnaflarımıza maddi katkısının yanında manevi olarak etkili olacağına inanıyorum. Bu artışı şehir içi taşımacılığı yapana diğer esnaflarımıza da katkı sağlayacaktır" diye konuştu.