Elazığda 3 Genç, 19 Gündür Kayıp

Elazığda 3 Genç, 19 Gündür Kayıp

ELAZIĞ'da 19 gün önce evlerinden ayrılan ve yakın arkadaş oldukları belirtilen Mehmet Tağ (19), Burak Çiçek(19) ve Zülküf Bal'dan (17) haber alınamıyo...

ELAZIĞ'da 19 gün önce evlerinden ayrılan ve yakın arkadaş oldukları belirtilen Mehmet Tağ (19), Burak Çiçek(19) ve Zülküf Bal'dan (17) haber alınamıyor. Ailelerinin polise kayıp başvurusu yaptığı gençlerin gidebileceği her yer arandı, ancak kendilerine ulaşılamadı.

Elazığ'da kalorifer tesisatçılığı yapan Mehmet Tağ, dışarıdan lise eğitimi alan Burak Çiçek ile işsiz Zülküf Bal, 6 Kasım 2013 günü evlerinden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamadı. Aileleri çocuklarının gidebileceği her yeri aradı ancak izlerine rastlayamayınca, 8 Kasım günü polise kayıp başvurusunda bulundu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü'nde ailelerin başvurusu üzerine kayıp gençleri bulmak için özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekibin 3 genci bulabilmek için yaptığı çalışmada bugüne kadar henüz bir sonuç alınamadı. Aileleri kayıp gençlerin hayatlarından endişe duyduklarını; ancak umutlu bekleyişlerini sürdürdüklerini söyledi.

SURİYE'YE Mİ GÖTÜRÜLDÜ?

Bu arada Elazığ’da geçtiğimiz günlerde Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki R.A.'nın okulunu bırakıp savaşmak için Suriye'ye gittiğinin basından örenilmesinin ardından kayıp 3 gencin de savaştırılmak üzere Suriye'ye götürülmüş olabileceği gündeme geldi. Polisin, bu iddiaları da araştırdığı belirtildi.

ŞG(GG)