Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK ''silah bırakma şovu'' yapacak!

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlDEM Parti, "Terörsüz Türkiye" sürecinde eli kanlı bölücü terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyinde silah bırakacağını duyururarak basın mensuplarına bir davet mektubu gönderdi.
DEM Parti, eli kanlı bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristleri Irak2ın kuzeyinde silah bırakma adımına dair dikkat çeken bir açıklama yaptı. Net bir tarih verilmedi ancak basın mensuplarının da dahil edildiği belirtildi.
Partiden yapılan açıklamada, "'Barış ve Demokratik Toplum Süreci'nde yeni bir aşama anlamına gelen önemli ve tarihi günleri yaşıyoruz" denildi.
Bu kapsamda bir grup PKK üyesinin önümüzdeki günlerde Irak’ın kuzeyinde yapılacak bir etkinlikle kongre kararları doğrultusunda adım atmasının beklendiği belirtildi. Sınırlı sayıda köşe yazarının etkinliği izlemek için parti tarafından davet edildiği, diğer basın mensuplarının da bu adımı kendi imkanlarıyla izleyebileceği ifade edildi. Duyuruda, basın mensuplarının akreditasyonlarının herhangi bir zorluk yaşamamaları için parti tarafından yapılacağı da bildirildi.
DHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol